Naaiatelier

Ontdek de Magie van Naaikunst bij Stichting Het Boodschappenhoekje Almere! 🧵

Heb je ooit gestaan voor een kapotte rits, een losse naad, of een broek die net iets te lang is en gedacht: “Wat nu?” Voor sommigen is het reden genoeg om die geliefde kledingstukken weg te gooien, maar dat hoeft niet langer zo te zijn!

Stichting Het Boodschappenhoekje Almere biedt dé oplossing voor iedereen die graag zelf kleding wil repareren, maar misschien niet de middelen heeft. Op onze gezellige locatie in het oude politiebureau in Almere-Haven, Bivak 1, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze inspirerende naaicursus.

🌟 Wat bieden wij op dinsdagmiddag

  • Coaching bij Elk Naaiklusje: Sta nooit meer machteloos tegenover kapotte kledingstukken. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden bij elke stap.
  • Gebruik van Naaimachines: We hebben een aantal naaimachines beschikbaar op locatie, maar je kunt ook je eigen naaimachine meenemen als je dat liever hebt.
  • Diverse Creatieve Mogelijkheden: Of je nu je favoriete kleding wilt herstellen, iets nieuws wilt creëren volgens een patroon, of zelfs een prachtig kostuum wilt maken – bij ons ben je aan het juiste adres.
  • Zelfstandigheid en Begeleiding: Werk zelfstandig als je wilt, maar als je wat extra hulp nodig hebt, staan onze coaches paraat om je te assisteren, zodat je het de volgende keer helemaal zelf kunt doen.

Wanneer: Iedere dinsdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur op de eerste etage.

💰 Kosten: Voor klanten van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere is het helemaal gratis! Voor anderen vragen we slechts een kleine bijdrage van 2 euro per keer.

📌 Inschrijven: Meld je vandaag nog aan door het online inschrijfformulier in te vullen: aanmeldlink. verder is het een open inloop, dus kan je langs komen wanneer het jou uitkomt.

🌱 Focus op Zelfredzaamheid: Bij ons draait alles om zelfredzaamheid. Wij zijn hier om te helpen, maar jij bent degene die de naainaald hanteert!

Kom en ontdek de vreugde van creativiteit, herstel je favoriete kledingstukken en maak deel uit van een gemeenschap die samenkomt voor de liefde voor naaien. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons naaiatelier! 🧵✨