Naaiatelier in de Bivak

Je kent het wel. Kapotte rits, naad die los gelaten is, broek die te lang is. Voor sommigen aanleiding om de kleding weg te gooien, anderen kunnen dat zelf repareren en weer anderen laten het repareren. Wat nu als je het geld of naaimachine daar niet voor hebt, wat moet je dan?
Wat nu als je kostuums nodig hebt voor een theater voorstelling. Niet iedereen is even handig met naald en draad.
Aanleiding voor Stichting Het Boodschappenhoekje Almere en Creative Artlabs Almere om de handen ineen te slaan en hier iets aan te doen.
Vanaf 7 September 2022 beginnen we dan ook met het coachen van naaiklusjes. Op onze gezellige locatie hebben we een aantal naaimachines staan, die gebruikt kunnen worden, maar je kunt ook je eigen naaimachine meenemen.
Je kunt dan onder begeleiding van een coach werken aan het herstellen van kleding, het maken van een eigen kledingstuk vanuit een patroon of een mooi kostuum. Je kan het zelfstandig doen of we helpen je, zodat je het zelf de volgende keer kunt doen. Heb je geen machine thuis ? geen nood, dan kom je gewoon tijdens de cursus je ding doen.
De cursus vind plaats in het oude politie bureau in Almere-Haven, Bivak 1.
Iedere woensdag van 19.00 tot 21.00 uur.
De kosten voor leden van Creative Artlabs en de klanten van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere is gratis en voor alle anderen vragen we een geringe bijdrage van 2 euro per keer.
Het is open inloop, dus je hoeft je niet van te voren aan te melden.
Alles is gericht op zelfredzaamheid. Wij helpen, maar je moet het zelf doen.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *