In het nieuws

21-06-2022 Omroep Flevoland

HAVEN – Havenaren werken met HavenIdee aan ‘sterk dorpsgevoel’. Bekijk hier hoe het idee van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere om een naailessen te geven aan mensen in Almere-haven kon worden vorm gegegeven dankzij de steun van HavenIdee.

Klik hier voor het filmje ( dat begint met het bankje voor de jeu de boules baan , gevolgd door het idee van de naailessen)

20-04-2022 Almere Deze Week

HAVEN – Stichting Het Boodschappenhoekje is op zoek naar donateurs om Almeerders te kunnen blijven helpen de eindjes aan elkaar te knopen. Het hoeft daarbij niet altijd om geld te gaan, ook goederen en voedsel zijn welkom

Klik hier voor het hele bericht.

Nederland Schoon samen met Jumbo

20-03-2021 Almere Dagblad

ALMEREEnthousiaste medewerkers van de Jumbo winkel aan Jaagmeent in Almere-Haven steken op zaterdag 20 maart de handen uit de mouwen door in naburige wijken het zwerfvuil op te ruimen. Hierbij krijgen zij hulp van vrijwilligers die zijn aangesloten bij ‘Stichting Het Boodschappenhoekje Almere’.

Klik hier voor het hele bericht.


24 02 2021 Persbureau Almere

ALMERE – Sinds deze maand is Almere een Stichting rijker, die opkomt voor mensen die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Klik hier voor het hele bericht.


Voedsel voor verzet

12 01 2021 Voedsel in verzet

ALMERE – de groep ‘Voedsel in verzet’ deelde o.a. aardappels, wortels, uien en drop uit. Er bleef een wagen vol over, die we dankbaar mochten ophalen.


21 12 2020 Almere deze week

ALMERE – Afgelopen zaterdag werden 60 gezinnen blij gemaakt met een goed gevulde kersttas, verzorgd door Het Boodschappenhoekje.

Klik hier voor het hele bericht.


31 10 2020 The Optimist van Maex

ALMERE – Mooi stukje over sociale initiatieven en voedsel in het maandblad The Optimist van Maex

Klik hier voor het hele bericht


Buurthuis Grienden en Meenten

16 12 2019 Bewonersvereniging Grienden en Meenten

ALMERE – Mireille van Os help buurtbewoners

Klik hier voor het hele bericht