Samenwerking vriendenloterij

Beste vrienden van Stichting Het Boodschappenhoekje Almere,

Sinds kort zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de Vriendenloterij (voorheen ook Bankgiroloterij). Dat betekent dat je de stichting kunt steunen door mee te spelen met de Vriendenloterij. Minimaal 40% van je inleg komt ten goede aan Stichting Het Boodschappenhoekje Almere en jij maakt natuurlijk maandelijks kans op fantastische prijzen tot wel € 1 MILJOEN! Met dit inkomen wil de Stichting een deel van haar vaste kosten, zoals de huur van ons onderkomen betalen. Wat kunnen jullie doen:

 Speel je al mee met de vriendenloterij of bankgiro loterij, dan kun je de inleg ten goede laten komen aan Stichting Het Boodschappenhoekje Almere door een simpel belletje naar de Vriendenloterij ledenservice 088 – 020 1020 te maken of neem met ons contact op dan regelen wij dit voor je.

 Speel je nog niet mee en je zou dat wel willen, stuur dan even een mailtje naar info@hetboodschappenhoekje.nl, zodat we je hier later voor kunnen benaderen.

 Vraag vrienden, familie, collega’s om ons te steunen. Vaak weten ze niet eens waar ze voor spelen en dan is het een kleine moeite om dit om te zetten.

 Deel dit bericht op social media. Ons doel is dat we uiteindelijk met 90 loten meedoen. Dat moet haalbaar zijn!!

Geplaatst in Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *